.:: آی تی سما ::.

فناوری اطلاعات،نرم افزار،آموزش،مقالات،اخبار،معرفی تازه ها و دانلود...

.:: آی تی سما ::.

فناوری اطلاعات،نرم افزار،آموزش،مقالات،اخبار،معرفی تازه ها و دانلود...

جوملا چیست؟

جوملا، یک نرم افزار مدیریت محتوای وب‌سایت و پورتال است که به شما کمک می‌کند در سریع ترین زمان و بدون نیاز به داشتن تخصص فنی، یک وب سایت کاملا حرفه‌ای را ایجاد و مدیریت کنید. انعطاف‌پذیری فوق العاده و معماری منحصر به فرد آن به شما اجازه می‌دهد در هر زمانی که بخواهید، امکانات جدیدی را به وب سایت یا پورتال خود اضافه کرده و از آن استفاده کنید.


از مزایای جوملا، تغییر در ساختار، چینش ماژول‌ها و گرافیک است که می‌توانید آنها را سفارشی‌سازی کنید. شما با جوملا می‌توانید به دور از هر گونه وابستگی به برنامه نویسان و متخصصان وب، محتویات متنی و تصویری سایت خود را بصورت آنلاین، بدون محدودیت مکانی و زمانی بطور چندگانه مدیریت کنید.

از نقاط قوت سیستم مدیریت محتوای جوملا این است که هیچگونه محدودیتی در سفارشی‌سازی، توسعه، پشتیبانی و امنیت (که از دغدغه‌ها و خواسته‌های اکثر مشتریان است) ندارد و می‌تواند به عنوان بستری مناسب و مطمئن برای یک فعالیت بلند مدت مورد استفاده قرار گیرد.

جوملا برای چه کسانی است؟

جوملا به دلیل قابلیت‌های ویژه‌ای که از لحاظ امکانات برنامه نویسی دارا می باشد، نه تنها کاربران عادی که متخصصان و برنامه نویسان وب را نیز به خود جلب کرده است. برنامه نویسان حرفه‌ای در کنار مجموعه عظیمی از افزونه‌های طراحی شده توسط دیگر برنامه نویسان، امکان تولید بسته های جدید را بر اساس بستر جوملا دارا می‌باشند. این موضوع جوملا را به عنوان گزینه مناسبی برای پیاده سازی انواع پروژه‌ها و نرم افزارهای کاربردی مطرح ساخته است.

چه کسانی از جوملا استفاده می کنند؟

جوملا! در سراسر دنیای اینترنت از یک صفحه شخصی ساده گرفته تا پیچیده ترین نرم افزارهای شرکتی تحت وب را پشتیبانی می کند. در ذیل تنها تعداد اندکی از روش هایی که کاربران برای استفاده از جوملا بکار می برند آمده است:

  • وب سایت ها یا پورتال های شرکتی
  • نرم افزارهای تجاری تحت وب
  • برنامه های کاربردی دولتی
  • شبکه های داخل و خارجی شرکتی
  • پورتال های بر پایه انجمن
  • صفحات وب شخصی یا خانوادگی
  • روزنامه ها و مجلات
  • وب سایت های کوچک خرید و فروش

    نظرات 0 + ارسال نظر
    برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
    ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد